TV-ul la puricat

 

Abjectia unei foste prietenii


Un Oreste Teodorescuduhnind a putreziciune morală, o televiziune bolnavă de insolvență, RealitateaTV, iată tabloul pe fondul căruia o fosta prietenie capată nonvaloarea unei bârfe iscate pe ulița, de menopauza unei țațici ocolite de barbații din sat.
Aproape cu spume la gură, inecându-se in apelative incalificabil de ticăloase, Oreste și-a bălăcărit fostul prieten „dând din casă” tot ce știa despre viața si familia acestuia. 
Domnule Teodorescu,  dacă ai fi bărbat i-ai spune toate astea direct in față lui Mircea Badea, nu ai veni la televiziune ca o Simona Trașca ofuscată ca n-a plătit-o bine interlopul de serviciu, și si-a luat și bătaie. Nu mai spun de planul secund al discuției, când ai vărsat tot bagajul de invective in capul celor ce au fost la mitingul PSD. Dacă Mircea Badea este așa cum îl descrii tu, tu făcând toate aceste „insalubrități”crezi că ești altfel? Ești doar o imensa frustrare ambulantă si urât mirositoare!
14.06.2018
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Teo ne trandafireste iar

A inflorit iarasi Teo in ograda televiziunii. Ne era dor de aplombul ei,de inegalabilul ei umor si de starea de bine care o aduce prin prezenta ei inteligenta. Mie personal mi-a lipsit tare mult.O stiu de pe vremea cand imparteam acelasi cartier (Drumul Taberei). Nu trecea niciodata prin fata indispensabilei banci tipice blocului de cartier,fara sa lase doua,trei, vorbe de duh,abonatilor fideli ai acesteia.Mi-amintesc  cat de ''mandra''era de catelul ei (un terrier-ul alb vest scoţian,asa cred)care trebuia musai scot afara ca sa faca pipi tot pe covorul din casa. Acord inca o bila alba postului Kanal D pentru alegerea facuta(cealalta este pentru Cristian Sabbagh).
10.09.2013


------------------------------------------------------------------------------------

Rusinica Andi Moisescu

Pana de curand chiar aveam o impresie foarte buna despre emisiunea Apropo Tv a lui Andi Moisescu,chiar pot spune ca era printre putinele apartinand postului PROTV, care mie imi trezea interesul.
Nu stiu de ce, dar mi-e si teama sa-mi inchipui, Andi a avut o rubrica in care se minimaliza faptul ca  tot  se face valva despre dovezi care ar atesta ca Romania ar fi leaganul umanitatii.Printre vorbitori,un profesor parca,nici nu conteaza numele,oricum nici nu ar merita mentionat la cat de zeflemitor a fost,
 si domnul Cristian Tudor Popescu, bonboana de pe coliva, ca altfel n-am cum sa-i spun,concluzionand  filozofic: un popor care nu are realizari(?) le inventeaza.Si ce este rau in asta domnule Moisescu,pe cine deranjeaza daca am fi asa cum sustin unele teori,ce legatura avea friptura la gratar facuta de arheologi langa sapaturi si descoperile lor?Tu si profesorasul acela sau ce-o fi fost, care l-ai avut invitat omiteti ca afirmatiile care au fost subiectul ironiilor voastre le apartin unor oameni de stiinta  americani,rusi si englezi ?  Mi-am pus si eu atunci intrebarea fireasca,oare Brancusi,Enescu,Eliade,Aslan,Coanda,Palade,sunt inventii sau chiar au existat ?
Si esti gata sa faci orice pentru asta,nu?

Si ca sa fi asortat ai facut o emisiune de ...rahat  01.05.2013
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Televiziunea...neiubirea mea

Televiziunea...neiubirea mea

Recunosc,mea culpa,sunt un om curios!Dar ce e rau in asta?Un om informat e un om puternic spunea John Davison Rockefeller!Asa ca,ma inarmez cu telecomanda si...click,pornesc televizorul.In secunda doi,informatiile se reped peste mine,cu forta loviturilor dintr-un meci de box,intre un neprofesionist si unul cu multe centuri la activ.Singura mea aparare este sa schimb postul cu viteza,altfel ori asist la o inmormantare tiganeasca cu blocare de trafic,ori ajung la tribunal la divortul nu stiu cui,ori dau de glume de pe care perdeaua a cazut demult,ori dau peste o duduca siliconata gata sa se paruie cu o alta si mai tunata,pentru nu stiu care fotbalist sau manelist.De politica nici nu mai pomenesc,ca deja imi vine sa caut o franghie mai solida prin casa,ca sapun slava domnului, inca mai am.Buuuuuuuuuuun,hai poate dau si eu de un film,adica film,nu cafteala regizata,nu telenovela isterizata,nu seriale matusalemice.As,ti-ai gasit!Pana nu moare jumatate din distrubutie,pana nu fac sex rezemati de perete,pana nu-si cara pumni care n-au efect,nu prea te dumiresti ce vrea sa spuna,care-i mesajul!Doamne ,multumesc ca mai exista TVR-ul,altfel faceam moarte de televizor,chit ca am facut credit pentru el.
Pai daca ar  exista doar PROTV-ul,si inca vreo doua, trei pe acelasi calapod, si-as crede ca tot ce este pe sticla,este demn de urmat,deja m-ar cauta politia pentru cine stie ce matrapazlac,divortata as fi demult,masina as conduce-o numai beata,manelele mi-ar fi crapat peretii de la casa,as manca doar apa ca sa arat bine,m- as posta pe youtube in plina criza de narcisim, sau as face nudism pe facebook pentru multe like-uri.Asa ca, eu cred ca este musai sa se faca o... revizie tehnica asupra prostului gust,altfel riscam sa ajungem o natiune porno si la propriu si la figurat!

19.04.2013