Odiseea politica

Bercealizarea basismelorsurse foto-google.ro

 

Mitomanul nr.1 din stat, marinarul ajuns presedinte si-a bagat familia la ''apa''. Afinitatile cu lumea interlopa si-au spus cuvantul: smechereala golaneasca, gandirea infractionala si lipsa de scrupule au inceput sa dea ''roade''.Romania este acum o mahala unde gastile se taie in cutite si-si revendica zonele de influenta. Clanul Bercea si Basescu! Afurisita asociere,avand in vedere ca aici,este vorba despre institutia prezidentiala a Romaniei. Ceva atat de rusinos nu cred ca a patit tarisoara asta. Buboiul creste vazand ochii si secreta tot mai mult puroi peste cosmetizarizarile patriotarde, peste declaratiile furibande ale blondei de Plescoi(sau sa zic Stefan Furtuna?),peste colcaiala viermanoasa a justitiei, peste curvasareala DNA-ului si a procuraturii. I-as lua pe toti politicienii care s-au perindat din '90 incoace si i-as duce in tabere de munca cu familii cu tot si as face cu ei agricultura, impaduriri si autostrazi, cu salariul minim pe economie, binenteles dupa ce li s-a confiscat averea. Fara procese, fara puscarii construite suplimentar ca sa-i incapa. Condamnati pe viata sa traiasca in condiitile care le-au creat pentru poporul roman. Abia astept sa le urez traditionalul : SA TRAITI BINE !

31.07.2014

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cadourile lui 89

 Dupa imensa pacaleala din acel decembrie 1989...

“România este în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cei care conduc destinele României după 1989 sunt trădători de țară!”Manifest lansat la Universitate

Cei care conduc destinele Romaniei dupa 1989 sint tradatori de tara. Dupa asasinarea Ceausestilor Romania este in stare de ocupatie nedeclarata si plateste tribut. Cum altfel explicati distrugerea economiei sistematic, din ordinul si cu supervizarea celor aflati la putere, instrainarea avutiei nationale pe comisioane luate de cei cu drept de semnatura si stampila, recunoasterea holocaustului care nu a avut loc in Romania , plata pretentiilor israelului  de despagubiri de 60 miliarde dolari, din care Basescu si Isarescu au dat o treime,etc. In Romnia nu se mai produce nimic.

Intre cei mai ticalosi tradatori si vinzatori de tara este Mugur Isarescu

Isarescu a fost adus la BNR prin intermediul marelui tradator de tara Iulian Vlad si Iliescu.

In ianuarie 1990, Isarescu a refuzat sa semneze, cu acordul lui Iliescu, plata combustibilului cu care trebuiau aprovizionate 128 de nave de mare tonaj aflate in diverse lucuri in lume,lasindu-le arestate in porturi si pierdute de Romenia pentru neplata taxelor portuare. BNR detinea peste doua miliarde de dolari in rezerve. Iliescu a stiut si a fost de acor cu acest jaf. Isarescu a fost primul care a pus umarul la disparitia flotei. Au urmat Basescu si alti   ministri la transporturi in cirdasie cu reprezentanti marcanti ai partidelor de guvernamint.
Isarescu era primministru in timpul lui Emil (Cazbici) Constantinescu ,Becovici Berceanu fiind semnatar al contractului cu Gold Corporation . Emil Cazbici Constantinescu, dar si toti cei din conducerea Partidului Democrat au capatat actiuni la Gold Corporation ,la fel ca si multi reprezentanti ai guvernului de atunci.

Dupa 1944,la liceul internat Bratianu devenit Horia Closca si Crisan din Pitesti, Emil Cazbici, zis si minuta, (fiindca are o mina atrofiata) batea elevii in calitate de sef UTM, amenintind ca el e nascut in Uniunea Sovietica .
In mandatul de presedinte al lui Emil Cazbici Constantinescu, acesta, in cirdasie cu directorii SRI si SIE, au decis vinzarea pe sestache si pe comisioane mici a intregii documentatii privind prospectiunile geologice si zacamintele de aur ale Romaniei , aflate in camerele  seifuri de la institutul de Geologie. Intr-o noapte au fost scoase din Instituul de Geologie toate documentele si au fost scoase din tara. Atunci au venit la fix, prin intermediarul Frank Timis,din Canada sa cesioneze nu numai Rosia Montana dar si alte  mari zacaminte de aur .

Mai mult, se stia ca zacamintele respective contin si metale rare, mult mai pretioase , nu doar aur si argint. Actualmente , intreaga documentatie privindpospectiunile geologice si rezervele de aur ale Romaniei umplu rafturile intr-un birou evreiesc de avocatura din Toronto,la etajul 52 din bocul Turn. In cirdasiem cu interesele jidovesti ,Isarescu a sistat  cumpararea   aurului extras din minele de aur  din Romania .
Mugur Isarescu a trimis aurul Romaniei din BNR in banci straine,pentru o dobinda mica, si la apoi s-au facut presiuni ca Basescu si Isarescu sa faca imprumutul de 20 miliarde euro , imprumut neaprobat in parlament indatorind populatia Romaniei pentru multe generatii. In conditiile in care nu mai avem productie (a fost distrusa economia prin asa zisa privatizare strategica),nu mai cream plusprodus, vom vedea aurul inapoi ca pe tezaurul de la Moscova.

Din ordinul lui Ceausescu,in minele de aur,atunci cind se dadea de un filon, se sigila capatul filonului de aur si se punea sigiliul Bancii Nationale a Romaniei. Exploatarea filoanelor era interzisa. Periodic erau trimise echipe care verificau daca sigiliile puse erau la locul lor si se treceau in inventar si filoanele nou descoperite.In minele de aur din Romania sint zeci de mii de filoane de aur sigilate in vremea lui Ceausescu.Inainte de 1990 ,periodic erau delegate echipe de securisti care inventariau sigiliile filoanelor de aur din mine.
Anual numai din aluviuni, erau inregistrate la Banca Nationala peste zece tone de aur.Aurul colectat din aluviuni in 1989 nu a mai fost inregistrat de noul guvernator al BNR, Mugur Isarescu, fiind scos lingou cu lingou din tara de persoane sub directa supraveghere a lui Stanculescu si Chitac. Din pricina ca un lingou a disparut,a avut loc crima din Precupetii Vechi.
Dupa ce Ceausescu a anuntat in martie 1989 plata datoriilor externe si in aprilie a sters toate datoriile CAP-urilor si IAS-urilor, in fiecare saptamina soseau pe aeroportul Otopeni lingourile din aur cu care Romania garantase imprumuturile externe.

Mai mult, statului roman revenindu-i foarte putin din zacamint, inseamna sa dam aurul pe gratis. Mai ales cu contributia lui Isarescu, cel care spune ca Romania si BNR  nu au nevoie de reserve de aur . Intrebati-va de ce nu face referiri la dezvoltarea durabila…
Cind a venit pentru cesionarea zacamintelor de la Rosia Montana ,Gold Co,a spaguit in mod special pe reprezentantii puterii ,mai ales membrii PD , care au actiuni la firma,mai multe decit statul roman .Cum explicati ca in 2004 Berceanu a zis ca exploatarea de la Rosia Montana trebule sa continuie, la fel si Basescu,care in vizita la Rosia Montana, chiar inainte de alegeri a zis acelasi lucru. Director pe bani multi si cu actiuni la Gold Corporation a fost numit un membru marcant al PD, plecat de la Ministerul Mediului, Gabriel  Dumitrascu .
Cum au mai facut averi colosale cei cu functii? Un mic exemplu.Era pe vremea cind primministru era Stolojan, Basescu ,ministru la transporturi l-a trimis pe frate-sau pe o nava  , pentru reparatii in Japonia,( ca noi n-am fi avut santiere navale),cu 3.000.000 dolari. Ajuns acolo, Mirciulica a trimis un fax lui frate-sau la minister cum ca ar fi necesari inca 3.000.000 dolari pentru reparatii , fara nota justificativa sau deviz de lucrari .Frate-sau Traienica a dat aviz favorabil, fara nici o nota justificativa si a trimis-o lui Stolo. Stolo, fara a solicita lamuriri ori nota justificativa, a semnat favorabil si a trimis-o lui Isarescu , cel care a aprobat trimiterea in contul lui Mirciulica a inca 3.000.000 dolari . Poate asa inteleti de ce Draga Stolo si isarescu sint asa de mediatizati ca tehnocrati. La corpul de control al guvernului lucra atunci Ionel Blanculescu si va poate confirma.

In dec 1989, in CC era un metru cub de dolari care au fost depozitati intr-o camera si paziti de Pluto si Furdea Dumitru,In camera au fost initial depuse si trei mape din piele continind conturile secrete ale Romaniei in strainatate.La citeva ore dupa depunerea acestora, a venit Petre Roman si a cerut cele trei mape si i-a spus lui Furdea sa zica daca e intrebat, ca nu stie nimic despre mape……
Crin Antonescu la nunta cu Vladean, a primit cadou de nunta de la Dinu Patriciu actiuni la Rosia Montana de 100.000 euro. Si Daciana Sirbu, europarlamenter ca si Vladean, sustin deschiderea exploatarilor la Rosia Montana.
Credeti cumva ca refuzul lui Isarescu de a mai inregistra la BNR  aurul din exploatari,a fost intimplator.Asta a dus la inchiderea minelor de aur. Tot Isarescu a dispus vinzarea rezervelor de argint ale Romaniei.
Rezervele de aur ale Romaniei sint pentru generatii , iar cei care au devastat Romania , in scimbul unor comisioane personale, substantiale, au avut si au dreptul de semnatura si stampila .

Iulian Vlad si Securitatea nu l-au tradat pe Ceausescu, au tradat Romania. Nu Ceausescu a subminat economia nationala ci ai ce au luat friiele piterii, au pastrat dreptul de semnatura si stampila ca sa isi umfle buzunarele si conturile din strainatate. Ceausescu nu a avut conturi personale in strainatate ,dar cei care au pastrat dupa 1990 functiile la stat, sint multimiliardari , pentru ca si-au insusit drepturile de proprietate ale romanilor si au instrainat tot ce se poate ,determinind se tineri si pe cei apti de munca sa paraseasca tara, ca ei sa jefuiasca linistiti.
Noi nu mai producem aproape nimic, iar din cei 20 miliarde euro imprumutati nu se fac nici un fel de investitii pentru a avea productie,dar vindem tot .Ei stiu doar sa vinda ce nu le apartine .
Daca dupa razboi sovieticii ,ca armata de ocupatie au impus in funtiile de conducere majoritar evrei,care au dispus arestarea si uciderea a aproape 2.000.000 de romani, dupa uciderea Ceausestilor , s-au cocotat in functii tot numai evrei ,ei si masoneria  coordoneaza exterminarea romanilor .Nu-i de ajuns ca Israel ne- cerut si ne obiga sa ii platim peste 60.000.000.000 dolari in contul falsului holocaust Tocmai ei care au facut holocaust cu rominii dupa 1944.

Daca Iliescu in 2001,a acceptat falsa recunoastere a holocaustului iar Basescu a dispus plata a o treime din suma promisa israelului, acesta din urma prin Razvan Ungureanu au refuzat recuperarea tezaurului de la Moscova. In acest timp evreii au cerut rusilor tezaurul Romaniei, in contul holocaustului.
Ce mai conteaza dupa ce Basescu a indatorat Romania pentru generatii, iar USL a facut imprumuturi suplimentare si ne-a indatorat si mai mult.

Strainii stiu cit de corupti sint cei ce ne conduc si ii sustin in ticalosiile lor si se folosesc de ei
ZACAMINTELE DE AUR SINT ALE ROMANILOR !!! N-au ce cauta strainii .
Puteti cere NATIONALIZAREA
Verificati daca nu credeti!
Dati mai departe si trimiteti pe retele informatiile,
Formulate cit mai multe plingeri penale la Parchet, DIICOT si DNA  !

Nota redacției: Mă pregăteam să scriu un text pe subiectul Emil Constantinescu și Roșia Montană. De ce nu se aude vocea, opinia legitimă a geologului, a primului geolog din România? Au circulat despre nevrednicul nostru președinte acuzații că a avut, înainte de 1990, probleme cu securitatea, suspectat fiind că a vîndut secrete de stat privind zăcămintele prețioase din subsolul României. Se cam leagă lucrurile.
Personal am avut o mirare: cum de a făcut Emil Constantinescu două facultăți la zi? Legile de atunci nu dădeau voie să faci a doua facultate decât la FF – la Fără Frecvență. A făcut mai întâi facultatea de drept, apoi pe cea de geologie! Cumva cu misiune?
Ce se știe sigur este că mama lui Emil vorbea stricat românește. Asta am aflat de la un coleg de grupă al neisprăvitului… Se trăgea dintr-o familie de evrei expulzați din Elveția pentru activități anarhiste, teroriste, inspirate de isprăvile evreilor din Rusia. Ajunși în Rusia, bunicii lui Emil al nostru, dar mai mult al altora, s-au stabilit în Basarabia!… N-a avut curajul să spună că bunicii săi erau franțuji, minciuna ar fi fost prea mare, ci a zis că erau francofoni!…
Autor: Ion Coja''
19.12.2013
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bunea si Basescu-''arendasii ''de moda noua

Gheorghe Bunea Stanciu''arendasul'' de Braila (http://www.ziare.com/stiri/dna/cum-impartiea-gheorghe-bunea-stancu-functiile-in-stat-1144826)
este electricianul  scolit in matrapaslacuri si cu relatii tepene printre jefuitorii Insulei Mari a Brailei care, iata ca a prins gustul si dragul de agricultura,acum cand incepe sa se subrezeasca scaunul judetean(ma rog cica ...tribunale ,dosare,chestii,socoteli) si mai ales interesul de a experimenta in ale culturilor (nu in ale culturii), ca poate o reusi sa obtina graul cat stalpul lui Ponta(nu stiu daca asa de inalt sau asa de rar) si rosia cat propria-i ceafa de activist imbuibat.
http://www.realitatea.net/dosar-de-politician-gheorghe-bunea-stancu-baronul-afacerist-de-la-consiliul-judetean-braila_1304406.html
La polul celalalt,opozitia prin cel mai de frunte reprezentant tov.Basescu zis si marinarul http://jurnalul.ro/stiri/observator/antena-3-basescu-a-cumparat-350-de-hectare-de-teren-in-nana-calarasi-cecretara-cl-nana-a-fost-achitata-suma-de-4-700-de-euro-pentru-fiecare-hectar-adica-1-645-000-de-euro-in-total-654941.html vrea sa dea la sapa impreuna cu fisa( nu aia de barbut) aia mare si foarte notarita, ca botoasa (adica mult preainteligenta Elena Ceau...scuzati, din cauza asemanari in ale inteligentei era sa ma bag in oroare,pardon,eroare)nu poate rata shopingul la Bruxelles si nici euroii de la UE.
Iata cum arata deci,reconversia profesionala la nivel maxim de...coruptie,cum un electrician si un marinel ajung la ''sapa''!Dragilor n-ati vrea voi sa faceti agricultura in curte la Jilava sau Gherla? Am auzit ca este pamantul tocmai bun pentru voi!

15.11.2013
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Politicienii cu cocoasa

Cum ies din urne,politicienilor romani,brusc le creste cocoasa. Pozitia de drepti devine o imposibilitate morala.Uita brusc de imbatosarea electorala, cand se jurau in direct si in reluare,ca toti furaciosii vor infunda puscaria,ca UE a devenit o mastera caruia ar fi bine sa i se aduca aminte ca a avut mare nevoie de tarile comuniste ca sa nu ajunga la azil iar FMI-ul este doar un camatar de joasa speta,caruia i-ar sta mai bine la Sing-Sing, pentru santaj si ucidere economica .  Cocosati de servilism si de compromisuri, se tarasc sprijinindu-se pe legi aberante, intr-un somnambulism ce ne da noua cosmaruri. Cifoza a devenit virala in Romania. Nu-i de mirare ca mare noastra majoritate, suntem la randul nostru cocosati, dar de datorii,si saracie,si injustitie. Avem capul adanc plecat,privind tot mai mult pamantul,poate ca singura evadare dintr-o viata tot mai neviata.Pai noi eram sanatosi  pana sa apara acesti mutanti si  ''cocoasele'' lor grobiene,duhnind a interlopi cu pretentii de cetateni onesti si foarte scoliti.   Aducandu-mi aminte de gripa aviara, m-am gandit ca n-ar fi rau sa ne vaccinam cu antigargarism politico- ghebos si sa indepartam focarul de infectie prin izolarea  purtatorilor de cocoasa politica in centre cu regim de carantina prelungita (10,20 ani),  precum Jilava sau Rahova.

Traiasca verticalii,jos cocosatii!

 

02.08.2013

 

 

Coma prelungita

Suntem tara cu cea mai logeviva coma. O groaza de ''medici'' ne-au tratat cu toata indiferenta si mojicia posibila,sub falsa aparenta ca ni se administreaza cel mai bun si revolutionar tratament.Uite asa am ajuns sa nu ne mai putem misca, sa nu mai putem judeca, sa fim conectati la aparatul UE,un aparat care ne blocheaza toate functiile in loc sa le intretina. Neputinciosi si imobilizati in frici si inertie, moartea ne pandeste fiecare zbatere spre revenire la viata. Cine oare va indrazni sa fie  Ulise al nostru si oare o sa-l ajutam sa indrazneasca?
01.05.2013