Ochiul curios

Am spionat pentru tine

...si am gasit in Promenada Mall Braila pe Mos Craciun cu sanie,reni si zapada,ba chiar am gasit si un brad impodobit chiar in fata garii si niste ferestre vesele dichisite nevoie mare chiar si o masina inmatriculata cu numar de''ocazie''.
19.12.2013

----------------------------------------------------------------------------------

 Tragand cu ochiul prin teatrul Maria Filotti

....sa vezi ce minunatii mi-au fost date sa vad!

Multumiri domnilor din fotografie care au facut posibila aceasta sedinta foto!

27.10.2013

-----------------------------------------------------------------------------------

Coliva-buna pentru ingrasat porcul popii

Nu sunt indiscreta de felul meu,dar cand ceva imi place, trag cu ochiul.Coliva este dupa parerea mea cea mai buna prajitura si cea mai sanatoasa(grau,nuca) si cand mai este si superb ornata,chiar ca-mi lasa gura apa .Ca ea se face doar numai cu anumite ocazii(nu prea fericite),aici este o alta poveste care nu-mi trezeste amintiri tocmai placute si aceasta nu pentru faptul ca ma duce cu gandul la disparitia cuiva drag pleacat pentru totdeauna de langa noi ci pentru felul deloc evlavios in care este tratata de unii preoti. Cea ce am vazut fara sa vreau intr-o zi la o biserica din Bucuresti (Cutitul de Argint)m-a dezamagit profund.Era o sarbatoare,parca Sambata Mortilor sau ma rog ceva asemanator(nu le am cu astea) si lumea adusese coliva la biserica.O parte au lasat acolo si o parte au luat-o acasa. Preotul a adunat coliva ramasa in biserica si a dus-o in spatele curtii la porcul care-l avea, desi in curtea bisericii erau oameni sarmani care cerseau si care s-ar fi bucurat sa o manance(i-am vazut cum infulecau pachetele impartite de enoriasi).Cat de tare este animat de credinta si de sfintele invataturi, un astfel de preot?De ce sa mai duci  coliva intr-un locas unde slujeste un astfel de om care in loc sa o imparta celor sarmani isi ingrasa porcul pentru Craciun? Doamne iarta-i pe cei ca el,ca nu stiu ce fac!
10.09.2013

----------------------------------------------------------------------------------

Nici prostitutia nu mai este rentabila

Prostituatele de centura sa someze? Asta da este clar un semn de criza majora!
Cel putin patru ore,cat am avut eu treaba in zona,nimeni n-a oprit,nici macar un TIR,de alte masini nici nu mai vorbesc. Intr-un oras unde locurile de munca sunt zero,patronii sunt bine infipti in politic si dau salarii care nici macar nu sunt cele minime pe economie,pentru ca nimeni nu-i controleaza,Braila aluneca incet spre disparitie.
Teapa,nu opreste!

Sanse ...zeroDegeaba...nimeni nu opreste

Si asteptarea continua
01.05.2013