vineri, 23 august 2013

23 August 1944-Victoria rusinii platita cu sangele ostasilor romani

Priviti cu atentie pozele afisate pe cladire!
''Nu s-a suflat o vorba despre manevrele cercurilor palatului de sabotare a acestor tratative si nu s-a spus pâna acum nimic despre conspiratia Casei Regale si a P.C.R. pentru arestarea lui Ion Antonescu si a guvernului sau s.a"http://www.historia.ro/exclusiv_web/general/articol/23-august-1944-salvarea-romaniei-tradare-nationala
Amanuntele le aflati daca dati click pe linkul de mai sus si sper sa aveti curiozitatea sa o faceti ca sa nu mai omagiati pe unii degeaba iar pe altii sa-i huliti gratuit. A,era sa uit: nu este o sarbatoare comunista,incercati sa va distantati de acest neadevar,din mintea dvs.  puternic batut  in cuiele post-decembriste chiar de cei care pana atunci pupasera multi obrajori (mai mult sau mai putin parosi dar cu siguranta purtatori de chiloti)pentru o casuta,un post de conducere,etc.iar in 89 strigau cat le permiteau suncile de pe gatlejurile porcine,JOS COMUNISMUL!
 Eu aici,azi,nu vreau sa ma gandesc nici la un rege infantil,nici la comunisti stalinisti,nici la partidele istorice lingave,ci doar la cei care au trebuit sa moara aiurea prin Europa  din cauza unor decizii politice care nu luau in calcul nici tara,nici pe ei.
Un moment sa va amintiti cu respect  de ei,de soldatii romani,care nu au mai putut sa vina acasa,atat va rog, sa faceti astazi!
Multumiri regelui Mihai!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu